Marijn Klomp en Jarno Kleine vastgelegd door FC Emmen

Als je keeper bent heb je er een hekel aan als er een doelpunt bij jouw wordt gescoord. Je kunt er zelfs een beetje chagrijnig van worden. Je doet dan ook niets liever dan de ZERO te houden. Zo is het ook met Marijn Klomp en Jarno Kleine.

Beide jeugdige doelmannen zijn van de 2009 lichting. Marijn speelt zijn wedstrijden bij FC Assen, Jarno speelt bij Drenthina uit Emmen. Wekelijks zien we ze op de trainingen op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen om zich te ontwikkelen tot een betere keeper.

Jarno Kleine (links) en Marijn Klomp (rechts)

FC Emmen zit natuurlijk ook niet stil en scant continue in de scouting naar jeugdkeepers die kunnen instromen in de jeugdopleiding. Afgelopen week zijn beide doelwachters dan ook vastgelegd door FC Emmen. Marijn en Jarno zullen volgend seizoen dan ook uitkomen voor FC Emmen onder 11. Daarnaast blijven ze ook volgend seizoen natuurlijk op de zondagen bij Keeping the Zero in Groningen trainen om zo nog beter te kunnen worden. Zo heeft FC Emmen voor volgend seizoen inmiddels drie keepers van het talenten team van Keeping the Zero vastgelegd. Sven van den Berg maakt tevens de overstap naar FC Emmen. Bas Runhart (FC Emmen onder 17) werd twee jaar geleden al vastgelegd en traint tevens op de zondagochtend.

De technische staf wenst Marijn en Jarno vooral heel erg veel plezier.

De volgende trainingen zijn vrijdag 12 april en zondag 14 april a.s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.