Over keepersschool Groningen

Keepersschool Groningen is in september 2014 gestart door initiatiefnemer Andre Wolfs en traint wekelijks op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. We zijn in september 2014 begonnen met het ontwikkelen en begeleiden van 21 keepers, inmiddels trainen we wekelijks met meer dan 100 keepers die beter willen worden. Natuurlijk zijn dat zowel jongens als meisjes. Andre is keeperstrainer bij de KNVB District Noord en Oost Nederland en Keepersscout bij AFC Ajax Noord & Oost Nederland.

Keepersschool Groningen werkt samen met de AJAX online Academy. De keepersschool is voor alle keepers (jongens en meisjes) vanaf 7 jaar.

Er wordt getraind op vrijdag (17.00 uur en 18.00 uur) en zondag (9.00 uur en 10.30 uur)

De staf

Keepersschool Groningen begeleidt twee jaar na haar start in 2014 inmiddels meer dan 100 keepers in hun ontwikkeling. Om onze positie verder te versterken, onszelf verder te ontwikkelen, de keepers nog beter te maken dan ze al zijn is de organisatie van de staf in december 2016 uitgebreid met Gaby Hemsens, Chris Weggemans en Peter vd Sluis. Sinds mei 2018 versterkt Patrick Siepel de organisatie voor een nog sterkere basis.

Andre Wolfs
Gaby Hemsens
Peter van der Sluis
Chris Weggemans
Patrick Siepel