Over keepersschool Groningen

Keepersschool Groningen is in september 2014 opgericht en ontwikkeld door initiatiefnemer Andre Wolfs en traint wekelijks op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. We zijn in september 2014 begonnen met het ontwikkelen en begeleiden van 21 keepers, inmiddels trainen we wekelijks met meer dan 100 keepers die beter willen worden op de vrijdag en de zondag. Het opleiden en ontwikkelen van de keepers staat centraal. Natuurlijk zijn dat zowel jongens als meisjes. Keepersschool Groningen is een sportconcept van Stichting Sport Beweegt en Verbindt.

Andre is keeperstrainer bij de KNVB District Noord en Oost Nederland en Keepersscout bij AFC Ajax voor de regio Noord & Oost Nederland.

Andre is ook keeperscoach bij de SC Heerenveen vrouwen (Eredivisie), beloften en jeugd.

 

 Keepersschool Groningen werkt samen met de AJAX online Academy. De keepersschool is voor alle keepers (jongens en meisjes) vanaf 7 jaar.

Er wordt getraind op vrijdag en zondag.

De staf

Keepersschool Groningen begeleidt inmiddels ruim 100 keepers in hun ontwikkeling. Om onze positie verder te versterken, onszelf verder te ontwikkelen, de keepers nog beter te maken dan ze al zijn is de organisatie van de staf in december 2016 uitgebreid met Chris Weggemans en Peter vd Sluis. Sinds mei 2018 versterkt Patrick Siepel de staf voor een nog sterkere basis. Daarnaast zijn er natuurlijk voldoende trainers om de keepers te ontwikkelen.

Andre Wolfs
Peter van der Sluis
Patrick Siepel
Chris Weggemans