Keepersschool Groningen is in september 2014 opgericht en ontwikkeld door initiatiefnemer en eigenaar Andre Wolfs en traint wekelijks op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. We zijn in september 2014 begonnen met het ontwikkelen en begeleiden keepers, inmiddels trainen we wekelijks met meer dan 100 keepers die beter willen worden op de vrijdag en de zondag. Het opleiden en ontwikkelen van de keepers staat centraal. Natuurlijk zijn dat zowel jongens als meisjes. Keepersschool Groningen is een sportconcept van Stichting Sport Beweegt en Verbindt.

Andre Wolfs
Andre Wolfs

Andre is keeperstrainer bij de KNVB District Noord en Oost Nederland en Keepersscout bij AFC Ajax voor de regio Noord & Oost Nederland.

Keepersschool Groningen werkt samen met de AJAX online Academy en heeft nauwe contacten met AFC Ajax Amsterdam. De keepersschool is voor alle keepers (jongens en meisjes) vanaf 7 jaar.

Er wordt getraind op vrijdag en zondag.

De staf

Keepersschool Groningen begeleidt ruim 100 keepers in hun ontwikkeling. Om onze positie verder te versterken maken Peter van der Sluis, Chris Weggemans en Patrick Siepel onderdeel uit van de staf van de keepersopleiding.