Vanaf seizoen 2022 – 2023 is het mogelijk de voortgang van jouw ontwikkeling nog specifieker in beeld te krijgen d.m.v. persoonlijke ontwikkelgesprekken naast jouw reguliere trainingen.

Wat kan ik aanvragen?

  • 4 keer per jaar een ontwikkelgesprek. Dit wordt ondersteund met beelden die we speciaal van jou maken tijdens een aantal trainingen.

Waarom zou ik een ontwikkelgesprek willen?

  • Vooraf bepalen we samen jouw doelstellingen. Dit dient als basis. Tijdens de ontwikkelgesprekken geven we je concreet aan wat heel al heel erg goed gaat en wat nog beter kan om jouw doelen te bereiken. Ook bespreken we wat er nodig is om jouw doelen te bereiken. Natuurlijk kijken we ook verder dan de doelstellingen. We ondersteunen alles met specifiek video materiaal.

Wanneer plannen we de onwikkelgesprekken?

  • De ontwikkelgesprekken plannen we in overleg. Dit kan voor of na een training zijn, maar ook op een ander moment in de week. De gesprekken over jouw ontwikkeling volgen elkaar in 4 kwartalen op. Tijdens een ontwikkelgesprek mag natuurlijk een ouder aanwezig zijn.

Wat kost het?

  • De 4 ontwikkelgesprekken kosten € 100 per jaar. Dit factureren we in 4 kwartalen van € 25.

Hoe vraag ik een ontwikkelgesprek aan?

  • Je kunt je aanmelden voor de ontwikkelgesprekken door onderstaand formulier in te vullen. Daarna nemen we contact met je op voor het inplannen van jouw ontwikkelgesprekken.

Aanmelden ontwikkelgesprekken