Ivar Brons (2009) op stage bij FC Emmen

Man wat prachtig. De keepers ontwikkelen zich stuk voor stuk tot betere keepers. Week in week uit hard trainen met een duidelijk plan. Samen werken we aan het proces. We stimuleren de keepers en geven ze de input die ze nodig hebben om beter te kunnen worden. Situatief trainen is waar het om draait. Zo herkennen de keepers in de wedstrijden wat we in de trainingen doen. Handelen wordt dan makkelijker. Zo voorkom je doelpunten.

Dat geldt ook voor de in 2009 geboren Ivar Brons. Hij speelt bij Veendam 1894. We zien hem al jaren iedere vrijdag. Samen werken we hard. Hij is een echte liefhebber en slaat nooit een training over. Zijn ontwikkeling valt anderen natuurlijk ook op. Hij zit al bij de KNVB Onder 14 jaar. Hij gaat nu ook op stage bij FC Emmen om daar een plek onder de lat te bemachtigen voor volgend seizoen. Zo zijn we hofleverancier van keepers voor FC Emmen en FC Groningen.

We wensen Ivar vooral heel erg veel plezier!

Bekijk via deze link alle gescoute keepers.

Ivar Brons (2009)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.