Jalle Wiltenburg KNVB Onder 12 jaar

Keepers hebben altijd een droom. Die ene fantastische redding maken in de laatste minuut waardoor je met 1-0 wint. Zo kun je beslissend zijn voor je team. En dat doe je als keeper het liefst. Daar moet je hard voor werken. Want het betekent dat je constant heel erg goed moet opletten. En als het dan zover is dat je als keepers moet handelen, dan moet je ook nog eens razendsnel de juiste keuzes maken. Dat is nog best lastig.

Jalle Wiltenburg traint sinds de zomer bij ons. Hij voelde zich na een wat onwennig begin op zijn plek. Zo zijn we met hem aan het werk gegaan. Week na week. Hameren op verschillende details in verschillende wedstrijd situaties. Zo gaat hij steeds beter herkennen wat je op welk moment moet doen om de Zero te kunnen houden. Jalle is het type leergierig en rustig. Iedere training hebben we weer een bak plezier, zoals het hoort. Want trainen moet vooral leuk zijn.

Hij is geboren in 2011 en speelt bij Gorecht. dat hij zich heeft ontwikkeld blijft natuurlijk niet onopgemerkt. De KNVB heeft hem in het vizier gekregen. Zo mocht hij onlangs aansluiten bij de KNVB onder 12 selectie Noord. En dat is een likje prestatie voor deze jonge doelman.

We wensen Jalle vooral heel erg veel plezier.

Bekijk via deze link alle gescoute keepers.

Jalle Wiltenburg (Gorecht)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.