De keeperstrainingen in Groningen zijn weer begonnen.

De winterbreak is weer voorbij. De keeperstrainingen in Groningen zijn weer begonnen! We staan weer iedere week op het veld. De keepers zagen massaal uit naar de herstart van de trainingen. Enorm gratis verschenen ze op het veld. De bekers waren er natuurlijk ook weer. En ook daar werd weer hard voor gestreden.

Bij de eerste training van 2023 op vrijdag 3 februari ging de in 2015 geboren Bas Nijland er met de beker vandoor. Bas speelt bij Wildervank. Bas wil twee dingen, plezier maken tijdens de trainingen en vooral beter worden. Dat gaat echt heel erg goed. Man wat kan deze knaap al goed duiken. Hij is goed in staat de bal te volgen en op de juiste manier te reageren. De bal vasthouden komt nog wel, daar werken we samen hard aan. We zijn enorm trots op de ontwikkeling van Bas.

Bas Nijland (Wildervank)

De tweede beker van vrijdag 3 februari ging met Milan Aalders mee naar huis. Deze in 2009 geboren keeper speelt bij Marum. Milan traint al jaren bij ons, dat hoe hij met passie en plezier. Er ontstaan mooie vriendschappen tussen de keepers. De keepers trekken zich ook nog eens mooi aan elkaar op. Milan is uit het juiste hout gesneden. Altijd in voor een grap en enorm leergierig.

Milan Aalders (Marum)

De eerste beker van de zondagtraining op 5 februari ging naar de bij Bellingwolde keepende Ricardo Roskam. De in 2010 geboren Ricardo doet altijd zijn best op de trainingen. We zien hem ook al jaren. Zo gaat het voor bijna alle keepers. Ricardo laat zien waarom hij iedere week naar Groningen komt. Simpelweg beter worden. En dat gaat niet altijd met een rechte lijn omhoog. Zoals het hoort. Het gaat om de vooruitgang die je boekt.

Ricardo Roskam (Bellingwolde)

De laatste beker van de zondag ging naar de bij Annen keepende Rob Mulder. Hij is geboren in 2007. Rob is er altijd en slaat geen enkele training over. Zijn ontwikkeling gaat dan ook hard. Iedere week zien we hem op het veld groeien. Steeds beter is hij in staat de juiste keuzes te maken. En dat is best lastig. Het gaat er om dat de keepers gaan herkennen wat ze moeten doen in welke situatie.

De volgende trainingen:

  • Dinsdag 7 februari (Assen)
  • Vrijdag 10 februari (Groningen)
  • Zondag 12 februari (Groningen)

Rob Mulder (Annen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.