Robin van Duijn gescout door FC Groningen

De keepers die we iedere week opleiden zijn er maar met 1 doel. En dat is beter worden. Dromen najagen. De beste willen worden. Ooit bij Barcelona spelen of bij een andere grote club. Zo hebben we al veel keepers afgeleverd bij Heerenveen, Cambuur, Emmen, Zwolle, FC Groningen. Ado Den Haag en de KNVB. Bekijk hier de lijst met gescoute keepers. We genieten van iedere keeper die graag wil leren en hard traint om zijn of haar doelen te bereiken.

Zo is het ook met Robin van Duijn, hij speelt bij FC Assen. Deze in 2008 geboren keeper kan er inmiddels wat van. We zien hem al 3,5 jaar iedere week op de groene grasmat. Hij wil gewoon graag beter worden. En daarom doet hij zijn uiterste best. Iedere keer als hij weer zijn handschoenen aandoet. Trainen is altijd leuk met met Robin. We lachen, maken grappen en zijn serieus als het nodig is.

Zijn ontwikkeling gaat zo goed dat Robin is gescout door FC Groningen. Hij gaat op stage bij de Trots van het Noorden. Dat is een toffe beloning voor zijn inzet en motivatie.

We wensen Robin vooral heel erg veel plezier.

Robin van Duijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.