De keepersopleiding van Keeping the Zero met jeugd- en seniorenkeeperstrainingen in Assen is ook weer gestart

De winterbreak is de keepers goed bevallen. Even met andere dingen bezig zijn dan met keepen. Even de druk er af van het beter willen worden. Lekker even met vrienden en vriendinnen chillen. De keeperstrainingen in Assen zijn ook weer begonnen. Het plezier spat er iedere training weer vanaf. De jeugdkeepers en de senioren keepers volgen de wekelijkse trainingen weer.

Voor de jeugdkeepers zijn er natuurlijk de bekers als stimulans voor de ontwikkeling. Bij de eerste groep ging Enzo Resokario er met de beker vandoor. Hij speelt bij Achilles 1894 uit Assen. Deze in 2012 geboren keeper is enorm leergierig, en dat is mooi om te zien. Hard werkend maakt hij iedere week progressie.

Enzo Resokario

Bij de tweede groepen was het de bij Leo Loon keepende Iris van der Veen die met de beker naar huis ging. Deze in 2008 keepster zien we sinds het keeperskamp in de zomer. Sindsdien is ze niet meer weg te slaan van het veld. Als ze niet kan op dinsdag traint ze in Groningen. Dat zien we ook graag. Enorme gedrevenheid straalt ze uit.

Iris van der Veen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.