De keepers in Groningen gaan de winterbreak in

Het is altijd heerlijk met zoveel keepers bezig te mogen zijn met hun ontwikkeling. Steevast komen de 160 keepers iedere week op vrijdag en zondag in Groningen en op dinsdag in Assen, Dit weekend waren de laatste trainingen in Groningen. We gaan genieten van een korte winterbreak. De laatste trainingen voor de winterbreak in Assen zijn as dinsdag.

Op de vrijdag trainde er maar 1 groep door de WK wedstrijd van Nederland tegen Argentinië. De pret was er niet minder om. Er werd nog even een liedje voor de keeper van Oranje ingezongen. De beker ging naar de 2011 geboren Jort Flim, spelend bij Winsum. Zijn ontwikkeling gaat hard. Echt hard. We gaan hem verder begeleiden en zijn apetrots op hoe hij het doet.

Jort Flim

De eerste beker op zondag 11 december ging naar de in 2013 geboren Milano Mast. Hij speelt bij GVAV in Groningen. Dit is er ook eentje hoor om in de gaten te houden. Wat een passie legt hij op het veld. Een kleine Onana. Met zijn leeftijd is het heel erg knap wat hij nu al laat zien.

Milano Mast

De laatste beker van de zondag voor de start van de winterbreak was voor de in 2008 geboren Thom Pluijmert. Hij speelt bij ACV in Assen. Hij wilde graag met ons trainen omdat hij echt heel erg goed wil worden. En die stappen zien we in zijn ontwikkeling. Thom maakt de groei door die we graag zien. Iedere week aanwezig met de absolute wil om beter te worden.

De trainingen worden weer hervat vanaf 1 februari.

Thom Pluijmert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.