Keeperstalent Mare Bentum (Annen) gescout door FC Groningen

De keepers die we opleiden doen altijd hun stinkende best om beter te worden. Zo trainen we het hele jaar op belangrijke onderdelen en kijken naar wat de keepers individueel nodig hebben, Plezier staat daarbij voorop. Iedere keeper heeft een droom om ooit in een vol stadion te mogen spelen. Nooit opgeven en doorgaan is wat de keepers altijd meegeven. Soms gaat het goed en soms wat minder, dat hoort erbij. Als we maar hard en serieus trainen, dan komt de rest vanzelf.

Zo is het ook met de in 2011 geboren Mare Bentum. Ze traint hard en we maken grappen op het veld. Omdat de spanningsboog niet altijd straks moet staan. Toen ze in april 2021 aan kwam waaien vanuit Annen zagen we haar gedrevenheid al wel. De kwaliteit kwam er nog niet uit. Stap voor stap zijn we samen aan haar ontwikkeling gaan werken. Dat is zo goed gegaan dat ze is gescout door FC Groningen. Dat is welkt tof!

We wensen mare vooral heel erg veel succses. Bekijk via onderstaande link alle gescoute keepers:

https://keepersschoolgroningen.com/gescoute-keepers/

Mare Bentum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.