Ivar Brons en Keon Hut naar KNVB Onder 14 jaar

De keepers die we opleiden willen maar 1 ding, dat is helder. Beter en beter worden. Geen training wordt overgeslagen als je beter wilt worden. Dat geldt ook voor Ivar Brons en Keon Hut. Beide jongens zijn geboren in 2009.

De jongens brengen elkaar in de trainingsgroep naar een hoger niveau. Dat is ook hoe het hoort. Ivar speelt bij Veendam 1894 en Keon bij VEV67 uit Leek. De ontwikkeling van beide mannen gaat zo goed dat ze zijn uitgenodigd door de KNVB voor het onder 14 team. Ze gaan daar eerst twee selectie trainingen meedoen.

We wensen beide mannen vooral heel erg veel plezier.

Bekijk via de link alle gescoute keepers.

Ivar Brons
Keon Hut

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.