Weer een keeperstalent gescout door FC Groningen

Als keeper wil je beter worden. Zo simpel is het. Je vindt het naar als er een doelpunt ingaat. Dan vraag je je af of je die had kunnen hebben. Het liefst stap je van het veld met de ZERO. Gewoon lekker de nul houden. Zo ontwikkelen we iedere week ruim 160 keepers uit Groningen, Drenthe en Friesland. Dat doen we op vrijdag en zondag in Groningen en op dinsdag in Assen. Keepersschool Groningen Keeping the Zero is een begrip geworden. De kweekvijver voor keeperstalenten. Zo weten de profclubs ons ook ieder jaar te vinden en worden keeperstalenten bij ons weggeplukt. Gewoon omdat ze een goede opleiding krijgen.

Ede Mol

Zo is het ook met de in 2012 geboren Ede Mol. Hij speelt bij Velocitas. Ede traint op vrijdag in Groningen. Zijn ontwikkeling gaat zo goed dat hij is gescout door FC Groningen. Zo maakt hij kans om volgend jaar in te stromen in de Onder 12 van de Trots van het Noorden. Dat geldt ook voor Tom Bakker, Yelmer Zuiderveld en Collin van der Wal (ook van 2012). Wie weet wordt een van hen de nieuwe Andries Noppert.

We wensen Ede vooral heel erg veel plezier.

Bekijk alle gescoute keepers via onderstaande link:

https://keepersschoolgroningen.com/gescoute-keepers/

De volgende trainingen:

  • Zondag 4 december
  • Dinsdag 6 december
  • Vrijdag 9 december
  • Zondag 11 december

EDE MOL, Velocitas 1897

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.