Als keeper wil je altijd beter worden en dat is een proces

Als keeper wil je altijd beter worden. Zoeken naar details zodat je net die ene bal wel pakt die je nu nog nog niet pakt. Beter worden kost tijd, soms gaat het wat sneller en soms gaat het wat langzamer. Zoals het hoort. Beter worden is een proces, en dat laten de keepers tijdens de keeperstrainingen in Groningen en Assen ook zien. Iedere week staan ze op het veld om beter te kunnen worden.

Zo is het ook met de in 2012 geboren Hugo Vos. Hij speelt bij Aduard. We zien hem sinds een paar maanden iedere week op het veld. En zijn ontwikkeling gaat de goede kant op. De feedback die we wekelijks van zijn trainer krijgen is lovend. De trainer ziet ook dat Hugo stappen maakt. Een betere keeper word je natuurlijk niet zomaar. Hij kijkt alle beelden die we hem geven. En dan word je beter.

Tijdens de training van vrijdag 30 september ging Hugo dan ook met de beker naar huis.

Hugo Vos, Aduard

Megan Brugge (geboren in 2008) is een bekende bij ons. Ze traint al sinds maart 2019 met ons. 3, 5 Jaar verder zijn we inmiddels. En Megan heeft een ware transformatie ondergaan. Ze was natuurlijk nog klein en zelfs wat bang voor de bal. Maar ze wilde graag beter worden. In dat proces zitten we nog steeds. Inmiddels heeft ze dit jaar haar eerste interland gespeeld met Oranje Onder 14 en is ze opgenomen in de trainingsgroep van Fc Groningen meiden. Man wat is het prachtig om een stempel te kunnen drukken van alle keepers die we opleiden.

As zondag en dinsdag staan de volgende trainingen op het programma in Assen en Groningen.

Megan Brugge, GVAV Rapiditas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.