Keepers volgen extra keeperstraining in Groningen en Assen om beter te worden bij Keeping the ZERO

Iedere week zien we 150 keepers op het veld in Groningen en Assen. Sinds drie weken leiden we ook keepers op in Assen. Het mooie aan Assen is dat we zowel jeugdkeepers als senioren keepers doorontwikkelen. In Assen trainen we inmiddels al met 20 keepers. Door de toenemende vraag naar onze keepersopleiding kunnen we dan ook niet anders dan uit te breiden.

In Groningen trainen we op vrijdag en zondag, in Assen trainen we op dinsdag. Zo kunnen keepers altijd een ander trainingsmoment kiezen als het een keer niet uitkomt op de vaste avond. De trainingen in Assen voeren we onder de naam Keepersschool Drenthe. De trainingen in Groningen onder de naam Keepersschool Groningen. Zo bestrijken we inmiddels twee provincies.

De volgende trainingen

  • Vrijdag 30 september Groningen
  • Zondag 2 oktober Groningen
  • Dinsdag 4 oktober Assen

Bij de trainingen op vrijdag 23 september j.l. ging de in 2011 geboren Finn Wiersma met de beker aan de haal. Hij speelt bij Grootegast. Het mooie aan Finn is dat het een rustige jongen is met een enorme gedrevenheid. Dan ken je hem niet meer terug. Eenmaal tussen de lijnen pakt hij alles wat hij wil pakken. En dat gaat steeds beter. De beker is dan ook een mooie beloning voor zijn inzet en ontwikkeling.

Finn Wiersma

Bij de tweede trainingsgroepen op 23 september ging de beker naar de in Grou wonende Jesperre Leentvaar. Ze is inmiddels een vis in het water nadat ze zich in juni bij het keeperstalententeam heeft gevoegd. Ze speelt bij Oranje Nassau. De rit naar Groningen is ze wel gewend. Haar passie is echt enorm. Een echte liefhebber. De in 2000 geboren Jesperre is net 22 jaar. Dit seizoen il ze de stappen maken die nodig zijn om hogerop te komen. Dat proces van beter worden is ingezet. Bewustwording over je positie is een belangrijke factor, net als de technische handelingen die ze steeds beter uitvoert.

Jesperre Leentvaar

Op zondag 25 september was Adam Madroni (GRC Groningen) de eerste bekerwinnaar. Hij speelt bij GRC Groningen. Geboren in 2014 doet hij er werkelijk alles aan de beste te worden. Samen met de keepers waar hij mee traint en de trainer staat het bol van plezier en ontwikkeling. En zo hoort het ook. Dat vertalen naar hoe je het beste ballen uit je doel kunt ranselen maakt dat Adam met plezier in de goal staat.

Adam Madroni

Bij de laatste trainingsgroepen op zondag 25 september was het de bij Be Quick 1887 keepende Quinten van Veen die de beker mee naar huis kon nemen in Haren. Geboren in 2010 doet hij al hele goede dingen. Zijn technische handelingen worden beter, maar zijn snelheid neemt ook toe. Gewoon serieus trainen, dan komt de rest vanzelf. Beter worden is een proces wat je samen aangaat met de trainers van Keeping the ZERO.

Quinten van Veen
Keeperstraining met de jongste keepers in Assen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.