Maurits Scheffers op stage bij FC Emmen

Als keeper heb je een nobele taak. De ZERO houden. Iedere wedstrijd doe je daar je beste voor. Je wint ook liever met 1-0 dan met 3-2. Gewoon omdat het houden van de nul de mooiste beloning is voor iedere keeper. Spelers begrijpen dat niet altijd. Resultaat is mooi. De ZERO houden is nog belangrijker. Stiekem hopen we op 0-0 en dat we alle ballen uit het doel ranselen die je je maar kunt voorstellen.

Zo is het ook met de in 2012 geboren Maurits Scheffers. Hij speelt bij Hoogezand. We zien hem ruim 2 jaar iedere vrijdag op onze trainingen in Groningen. Beter worden is zijn doel. Zijn ontwikkeling gaat zo goed dat hij op stage mag bij de Drentse profclub FC Emmen.

We wensen Maurits vooral heel erg veel plezier.

Bekijk hier alle gescoute keepers: https://keepersschoolgroningen.com/gescoute-keepers/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.