Trainingen bij Keepersschool Groningen gaan door tot half juli

Een keeper doet 1 ding het liefst niet. Een bal uit het net halen. Dat voelt niet echt fijn. De loop naar de bal toe is ook niet echt leuk. De bal houd je als keeper het liefst tegen. De ZERO houden is wat we echt graag doen.

De trainingen van Keepersschool Groningen gaan net als altijd gewoon door totdat de zomervakantie begint. Tot half jullie wordt er dan ook gewoon getraint. Juist nu het mooi weer is trainen de keepers graag. De ontwikkeling van onze keepers gaat dan ook gewoon door en zo nemen ze afstand van de concurrentie. De meeste trainingen zijn nl ten einde.

Op de vrijdagtraining van 13 mei was het weer smullen geblazen op het veld op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. De eerste beker ging naar de in Meerstad wonende Kyran Drommel. Dit in 2011 geboren talent speelt bij the Good Old. Be Quick 1887. Het type dat echt graag beter wil worden en alle tips die hij krijgt aangereikt razendsnel kan toepassen. Zo probeert hij de dingen en merkt hij dat het dan beter gaat. Zijn ontwikkeling gaat rustig verder. Zoals het hoort. Stap voor stap beter worden.

Kyran Drommel

De 2e beker van vrijdag de 13e mei ging naar de in 2006 geboren Dante van Dijken. Hij speelt bij Amicitia in Groningen. Dit is er ook eentje hoor. Hij zeurt nooit en is een echte liefhebber. Het type kei en keihard werken. Dat hij jaar in jaar uit bij ons traint is niet meer dan logisch. Met passie en plezier zien we hem dan ook iedere vrijdag.

De volgende trainingen zijn op zondag 15 mei.

Dante van Dijken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.