Van jong tot oud, keepers worden iedere week beter op Corpus in Groningen

De keepers die we opleiden zien we iedere week op vrijdag en / of zondag. Zo leiden we al 8 jaar keepers op vanuit de weide regio. Van jong tot oud, het maakt niets uit. De jongste keepers zijn geboren in 2014, de oudste is van 1997. We starten na de zomer niet voor niets het initiatief keeperstraining voor senioren. Bekijk hier hier: https://keepersschoolgroningen.com/module-keeperstraining-voor-senioren/

Bij de eerste trainingsgroepen op zondag 15 mei j.l. was het weer echt fantastisch. Het water vloog rijkelijk door de lucht. Gezweet werd er ook volop. Het plezier aan het eind van de training was er niet minder groot om. Er werd nog even flink met water gegooid. De in 2014 geboren Jesper Miedema ging er met de beker vandoor. Hij nam de bokaal als stimulans voor zijn ontwikkeling mee naar Zuidlaren. Hij speelt daar bij de gelijknamige club in het Drentse dorp. Jesper weet wel wat hij wil. Gewoon beter worden. De oefenvormen zijn dan ook heel erg prikkelend voor hem. Zo komt hij in posities waar hij nog nooit is geweest. We vragen ook wel heel erg veel. Maar Jesper doet het gewoon. Snel handelen is er 1 van. Snel bewegen is weer iets anders. We zien dat Jesper een echte doorzetter is. En dat is mooi om te zien. Jesper zal alleen maar verder en verder gaan groeien als keeper.

De 2e beker op zondag 15 mei ging naar e bij VEV67 spelende Roy Bergsma. De in Leek woonachtige Roy is geboren in 2008. Het type hard werken, zo kun je hem het beste omschrijven. Met plezier zien we hem iedere zondag op het veld samen met de andere talenten. Ontwikkelen en beter worden gaat stap voor stap. Roy laat zien dat hij heel graag beter wil worden. En juist dat is voor ons een mooie eigenschap. Het is dan ook heerlijk trainen met Roy en de groep waar hij in traint.

De volgende trainingen:

  • Vrijdag 20 mei
  • Zondag 22 mei
Roy Bergsma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.