Mare Bentum: KNVB onder 11 jaar

Je hebt keepers en keepsters. Toch zijn er steeds minder verschillen tussen jongens en meiden in de goal. De meiden ontwikkelen zich in rap tempo. Gewoon omdat ze voetballen en keepen leuk vinden. Daarom trainen ze extra. Naast de trainingen bij de club.

Zo is het ook met de in 2011 geboren Mare Bentum. Ze speelt bij vv Annen. Mare traint iets meer dan een jaar met ons. Ze wilde gewoon heel erg goed worden nadat ze eerder een paar trainingen bij FC Groningen had gedaan. Het was dan ook tijd voor ontwikkelen. Iedere vrijdag zagen we haar daarna op het veld. We hebben haar enorm zien groeien. Het is voor ons ook nog eens heel leuk om met haar te mogen trainen. Grappen horen daar natuurlijk ook bij. Dat kan ze als geen ander!

Haar ontwikkeling gaat zou goed dat ze een drietal trainingen mag volgen bij de KNVB onder 11. Een hele toffe prestatie. We zijn enorm trots op haar. Dat betekent nl. dat ze bij de beste keepers hoort in Noord Nederland in haar leeftijdscategorie. Dit is waar de reis begint. Hard werken voor een plekje in de Onder 12 van de KNVB.

We wensen Mare vooral heel erg veel plezier.

Bekijk hier alle gescoute keepers: Gescoute keepers Keeping the Zero

De volgende trainingen zijn op vrijdag 13 mei en zondag 15 mei as.

Mare Bentum, vv Annen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.