Keepsters uit Heerenveen en Kommerzijl pakken bekers voor talentontwikkeling

Het is weer lente. En dat is heerlijk. Het is wat langer licht en de temperaturen gaan weer iets omhoog. Dat de keepers ook in de andere jaargetijden hard trainen is wel bekend. De lente zorgt altijd voor iets extra’s.

Op vrijdag 25 maart waren de keepers natuurlijk weer gretig aan het trainen, gebaseerd op het huiswerk wat de keepers maken. Zo is de oefenstof voor de keepers altijd op maat. Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Bij de eerste trainingsgroepen was het de in Heerenveen wonende Yelka Stallmann die de beker mee naar huis kon nemen. De in 2009 geboren Yelka speelt bij Heerenveense Boys. Ze volgt iedere vrijdag de trainingen in Groningen. Dit is wel een fanatieke meid hoor. Naast haar wekelijkse trainingen volgt ze ook de prive trainingen van Keeping the Zero. En die combinatie zorgt voor een nog snellere ontwikkeling. Yelka doet altijd haar stinkende best. Ze geniet ervan om keeper te zijn. Haar werklust maakt dat ze zich doorontwikkeld. Dat ze nog veel beter gaat worden is niet moeilijk voor te stellen. Ze weet zelf heel erg goed wat ze wil en wat ze daarvoor moet doen. De beker krijgt een mooie plek in huize Stallmann.

Yelka Stallmann

Bij de tweede trainingsgroepen ging de beker naar de in 1997 geboren Eeke van Elswijk. En deze meid bezit ook over een enorme passie voor het keepen. Ze woont in Kommerzijl en speelt bij Zuidhorn. Zo zijn we er voor iedere keeper die graag beter wil worden. We zien haar al bijna twee jaar iedere vrijdag. Hard werkend en goed luisterend naar de trainers die haar de tips meegeven die ze nodig heeft. Gewoon beter worden zei ze toen ze lid werd van ons team. En juist daar zijn we voor. Dat is wat we graag doen. Met passie. De chemie die ontstaat tussen de trainers en de keepers is waar het om draait. Vertrouwen geven, even uit balans brengen, wat vormen bedenken waar ze het even niet meer weet, en dan pakt ze het op. En dat is fantastisch om te zien.

De volgende wekelijkse trainingen:

  • Zondag 27 maart
  • Vrijdag 1 april
  • Zondag 3 april
Eeke van Elswijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.