De keeperstraining op zondag in Groningen is een begrip geworden

Sinds 2014 leiden we keepers op. Dat doen we op topsportcomplex Corpus den Hoorn in Groningen waar ook FC Groningen, GRC Groningen en Groen Geel voetballen. Dat we op vrijdagen zijn gestart trainen we inmiddels al jaren ook op de zondag. De 140 keepers die we opleiden en doorontwikkelen komen uit Groningen, Drenthe en Friesland. Zo is de zondag ook een begrip geworden onder de keepers.

Bij de eerste trainingsgroepen om 10 uur op zondag 20 maart j.l. ging de bij WVV spelende Amre Modagmesh er met de beker vandoor. Deze knaap heeft zich echt enorm ontwikkeld. En niet een klein beetje ook. Het is werkelijk genieten hoe leergierig hij is. De in 2010 geboren Amre zien we iedere zondag. Samen met zijn vader maakt hij de rit van Winschoten naar Groningen. Simpelweg omdat hij een hele goede keeper wil worden. En de zondag past de familie perfect. Zijn snelheid heeft een enorme boost gekregen, ook zijn keepershandelingen met de handen zijn verfijnd en hij pakt de ballen vast zoals we het graag zien. De volgende stappen in zijn ontwikkeling gaan we natuurlijk ook samen maken.

Amre Modagmesh

De tweede beker tip zondag 20 maart ging naar de bij ACV spelende Evan van der Duin. Deze in 2008 geboren knaap is nog niet de grootste in zijn lengte. Maar zijn keepershandelingen zijn om van te smullen. Met een dosis energie en plezier van heb ik jou daar staat hij op het veld. Daar doen de trainers nog een schepje bovenop en dan ontstaat en een fantastische chemie. Je hoeft Evan dan ook maar een keer iets uit te leggen. Dan snapt hij het het voert het ook nog eens heel erg heel erg goed uit. Het is heerlijk trainen met Evan in de groep. We maken lol en zijn serieus tegelijk.

De volgende trainingen:

  • Vrijdag 25 maart
  • Zondag 27 maart
Evan van der Duin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.