Beter worden als keeper doe je zelf

Als keeper wil je altijd beter worden. Gewoon omdat je het supertof vindt om belangrijk te zijn voor je team. Als je de laatste redding maakt en je wint daardoor is het echt heerlijk voor een keeper. Je wilt niets liever dan dat jou teamgenoten jou omhelzen na de wedstrijd omdat je het zo goed hebt gedaan. Beter worden doe je zelf. Je traint keihard en je weet waar je aan moet werken. Huiswerk maken van Keeping the Zero is dan ook een logisch patroon dat je wekelijks volgt. De trainers zijn slechts een hulpmiddel. Je moet het zelf doorhebben.

Bij de eerste trainingsgroepen van zondag 20 februari was het de bij Bellingwolde spelende Ricardo Roskam die met de beker terug naar Oost Groningen ging. en man wat was hij trots. Met name op zijn comeback. Want Ricardo is er even tussenuit geweest met wat pijntjes. Maar terugkeren is 1 ding. Sterk voor de dag komen is 2. En juist dat doet Ricardo. Zo laat je zien dat je graag wilt en er alles aan wilt doen om beter te worden. De beker ging dat ook terecht mee naar huize Roskam.

Ricardo Roskam

Bij de tweede trainingsgroepen op zondag 20 februari was het de bij Borger spelende Bjorn Haddering die de beker mee naar het Drentse dorp op de Hondsrug kon nemen. Bjorn, geboren in 2005, zien we al sinds 2017 Dat is al een hele tijd. Maar zo gaat het met bijna alle keepers. Omdat ze weten dat opleiden en beter worden gewoon tijd kost. En je kunt steeds beter worden. Hoe goed je ook bent. We dagen Bjorn uit, brengen hemen verschillende situaties en leeromgevingen. Daar reageer je natuurlijk op. En dan gaat het proces van beter worden gewoon weer verder. Met Bjonr is het bovendien altijd heerlijk trainen.

De volgende trainingen zijn vrijdag 4 maart en zondag 6 maart a.s

Bjorn Haddering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.