Megan Brugge en Luna Spin naar Nederlands elftal Onder 14 jaar

Man! Wat zijn we weer trots. de gescoute keepers reigen zich maar aan een. We leiden de keepers, jongens en meiden, op met een heldere visie. Stap voor stap maken we ze beter. Simpelweg omdat we geloven dat iedere keeper heel erg goed kan worden, tenminste, als ze zelf graag willen. Zo werken we al sinds 2014 en timmeren we al 8 jaar hard aan de weg.

Dat we de keepers goed opleiden blijft niet onopgemerkt. Iedere week zien we 140 keepers op het veld. Op de vrijdag en / of de zondag. Ze zien we ook de in 2008 geboren meiden Megan Brugge en Luna Spin.

Megan speelt bij GVAV en Luna speelt bij Veendam 1894. Beide meiden trainen we al een aantal jaren. En ja, dan ontstaat er iets. De ontwikkeling van deze meiden gaat zo goed dat ze zijn opgeroepen voor een drietal trainingen met het Nederlands team onder 14 jaar om zo te komen tot een definitief elftal. Megan en Luna zijn de uitverkoren keepsters van de regio Noord en Oost Nederland.

We wensen Megan en Luna vooral heel erg veel plezier.

Bekijk hier alle gescoute keepers : https://keepersschoolgroningen.com/gescoute-keepers/

Luna Spin en Megan Brugge
Luna Spin
Megan Brugge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.