Ivar Brons naar KNVB onder 13 jaar

Tja, als keeper wil je de beste zijn. De beste worden. Iedere week keihard werken om dat doel te kunnen bereiken. Zo zien we de keepers op vrijdag en zondag op Corpus den Hoorn in Groningen uit alle windhoeken van de provincies Drenthe, Friesland en Groningen. Opleiden en doorontwikkelen is wat we doen. Sinds 2014.

Zo ook met de in 2009 geboren Ivar Brons. We zien hem steevast iedere vrijdag op het veld. Al sinds 2017. Samen werken we al 5 jaar aan zijn ontwikkeling. Toen, in 2017, speelde de 7 jarige Ivar nog bij Westerlee. Inmiddels speelt de 12 jarige Ivar bij Veendam 1894 op hoog niveau en zou hij niet misstaan bij een profclub. De ontwikkeling van Ivar gaat dan ook maar door en door. Gewoon omdat hij dat zelf graag wil. Beter worden! De KNVB ziet het natuurlijk ook. Zo heeft hij een aantal trainingen gedaan bij de KNVB. Dat is zo goed gegaan dat hij inmiddels is opgenomen in het KNVB onder 13 team Noord. Dat is een felicitatie waard.

We wensen Ivar vooral heel erg veel plezier.

Hieronder Ivar door de jaren heen sinds 2017.

Bekijk hier alle gescoute keepers: https://keepersschoolgroningen.com/gescoute-keepers/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.