Talent Lois Wieringa bij voorselectie Nederlands elftal onder 17!

Man! Wat tof is het als je keeper bent. En het tof is het als je zelf doelen stelt, en de werkelijk ook nog eens de juiste richting op wijst. Ook al gaat dat stap voor stap en niet zo snel als je wilt. De in 2005 geboren Lois Wieringa wil de top bereiken. En nee, niet van een berg. Maar de top van het voetbal. Een plek in het eerste team in de Eredivisie als beloning voor haar harde werken.

Lois, wonend in Leek, maakte in de zomer van 2021 de overstap naar ADO Den Haag. Deze club zag het wel in haar zitten. Ze reist ze de hele week naar Den Haag om daar te trainen en te spelen in de Onder 17. Slimme meid is het ook nog, want ze doet de VWO. In de reis naar Den Haag doet ze trouw haar studie.

En hoe TOF is het als je na al die jaren hard werken op de lijst staat van de voorlopige selectie van het Nederlands Team onder de 17 jaar. De Oranje dames gaan naar Spanje van 27 februari tot en met 2 maart as. Daar word een heuse interland gespeeld tegen Spanje.

We zijn enorm trots op Lois! Keep going girl!

De volgende trainingen zijn vrijdag 18 en zondag 20 april 2022.

Lois Wieringa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.