Talenten Velocitas 1897 en Achilles 1894, Keepersschool Groningen maakt keepers beter tijdens keeperstraining.

Dat we plezier hebben in wat we doen is wel zichtbaar. Zowel bij de keeperscoaches als bij de keepers. Of het nu jongens of meiden zijn, dat maakt niet uit. Het plezier is groot. We zijn een team met elkaar. De trainers en de keepers. Niet voor niets timmeren we al ruim 7 jaar aan de “keepersweg”. Keepers beter maken is wat we doen. Dan krijgen ze vertrouwen, en dan worden ze nog weer beter. Gericht trainen en opleiden op Sportpark Corpus den Hoorn in Groningen tijdens onze keeperstrainingen. Inmiddels begeleiden we 135 keepers naar het volgende niveau.

Op vrijdag 12 november spatte het plezier er dan ook weer af met een thema dat weer van de keepers zelf was gekomen. Bij de eerste keepersgroepen was het de bij Velocitas 1897 keepende Ede Mol die de beker mee naar huis kon nemen. Ede is geboren in 2012. Het enige wat hij wil is beter worden, hard werken is dan ook wat hij doet. Dat hij vlakbij woont is mooi meegenomen. Steevast op de fiets komt hij op de trainingen om zich te kunnen ontwikkelen. En ja, als je te laat bent dan ben je de klos. Zo leren de keepers ook iets over de klok en de voorbereiding. Alhoewel hij nog niet zo heel erg lang met ons traint zien we zijn gedrevenheid en absolute wil om te leren. En dat vinden we altijd mooi.

EDE MOL

De beker bij de tweede trainingsgroepen ging naar Marijn Assen. Woonachtig in de Drentse hoofdstad Assen. Marijn, geboren in 2005, zien we al ruim 3 jaar iedere vrijdag. Toen nog spelend bij Leo in Loon. Inmiddels spelend voor Achilles 1894 O17-1. Marijn maakte een bewuste keus. Niet zomaar trainen, maar gericht beter worden. Dat is wat hij wilde, zich ontwikkelen. En dat gaat maar door, want de rek is er nog lang niet uit. We zien hem zekerder worden over zijn eigen handelen, maakt steeds beter de juiste keuzen en pakt zelfs ballen die je niet voor mogelijk houdt. Van Marijn gaan we dan ook nog wel meer horen. Een echte liefhebber, voor ons heerlijk om mee te mogen werken.

De volgende trainingen:

  • Zondag 14 november
  • Vrijdag 19 november
  • Zondag 21 november
MARIJN ASSEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.