3 Keepers opgeroepen door KNVB voor Onder 14

Keeper zijn is tof! Niet alleen omdat je een ander shirt aan hebt. Vooral omdat je wedstrijden en punten kunt redden voor je team. We kunnen als keepers wedstrijden winnen. Tenminste, minimaal een punt overhouden als we zelf niet scoren. De Zero houden is dan ook heilig en geeft ons keepers een heerlijk gevoel. We doen niets liever dan dat en hebben er alles voor over.

De keepers trainen dan ook hard. Steeds maar beter en beter worden. De KNVB is de afgelopen weken druk geweest in de scouting. Drie talenten zijn opgeroepen door de KNVB voor het Onder 14 team. Dit zijn Robin van Duijn (FC Assen), Sandor Schoppen (Be Quick Dokkum) en Xander Dirks (HFC 15). Allen zijn ze geboren in 2008. De beste spelers en keepers zijn opgeroepen van Groningen, Drenthe en Friesland.

De activiteiten zijn op 16 en 23 november as.

We wensen de jongens vooral heel erg veel plezier.

Bekijk hier alle gescoute keepers: https://keepersschoolgroningen.com/gescoute-keepers/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.