Tot in Australie weten keepers ons te vinden om beter te worden

Keepers zijn fantastische mensen. Gewoon omdat ze een natuurlijke drive hebben om beter te worden. Iedere training maar weer. Week in week uit. We leiden keepers op omdat het onze passie is. De beste versie van jezelf worden, dat is wat de keepers stuk voor stuk doen. En dat keepers die beter willen worden ons weten te vinden is wel duidelijk. Zo geldt het ook voor de in 2001 geboren Gabriel. Hij woonde in Australie en ging in Groningen studeren. Zo hebben we hem aan een club geholpen en zorgen we er samen voor dat hij nog beter wordt. Zo wordt er veel Engels gesproken op de zondagtrainingen. Ook al omdat Marco Vicente (Zuid Afrika) op de zondag traint. Twee Engelstaligen in de groepen maakt dat je wel Engels moet communiceren.

Bij de eerste keepersgroepen op zondag 7 november was het Kayley Ploeg die de beker mee naar huis kon nemen. Kayley is geboren in 2009 en speelt bij Marum. We zien haar al een tijdje en haar ontwikkeling gaat zoals we het graag zien. Stapjes maken we samen, dat doe je nooit alleen. De gedrevenheid spat dan ook van haar af. Het ritme vinden van iedere week trainen zorgt ervoor dat ze nog grotere en snellere stappen gaat maken. We zijn trots op de groei die ze nu al heeft laten zien.

Kayley Ploeg

Bij de tweede trainingsgroepen was het de bij GVAV spelende Gabriel Osinga die de beker mee naar huis kon nemen. Zoals al gezegd is deze Australische keeper overgekomen in de zomer. Hij speelde in Australie op professioneel niveau. Zo kan hij wennen aan het Nederlandse voetbal en kunnen we er samen voor zorgen dat hij nog beter gaat worden dan hij al is. Gabriel is geboren in 2001.

De volgende trainingen:

  • Vrijdag 12 november
  • Zondag 14 november
Gabriel Osinga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.