Talenten worden betere keepers

Als je keeper bent ga je voor de nul. De ZERO zoals wij het zeggen. De 140 talenten die we wekelijks opleiden worden ook daadwerkelijk beter. Inzet, geloof en kritisch op jezelf zijn helpen daar enorm bij. Met de juiste toevoegingen van de keepers coaches wordt dat proces van beter worden nog eens versneld.

Op de trainingen van vrijdag 15 oktober j.l. was het plezier weer immens groot. De beker voor talentontwikkeling en talentstimulering was weer het doelwit van alle keepers. De bij VEV67 in Leek spelende Keon Hut ging er mee vandoor bij de eerste trainingsgroepen. Keon zat al een tijdje te azen om met ons te trainen. Uiteindelijk besloot hij samen met zijn ouders om zich ook daadwerkelijk aan te sluiten bij het talenten team. Wat we zien op het veld is met 1 woord samen te vatten. Passie. Deze in 2009 geboren jonge keeper doet al heel erg veel goed. Dat Keon de beker mee naar huis kon nemen is dan ook een mooie bevestiging van zijn ontwikkeling. En ook een mooie stimulans om daarmee verder te gaan.

Keon Hut, VEV’67

Bij de tweede trainingsgroepen waren de keepers ook weer gretig. Het thema werd ook weer gretig ontvangen en uitgevoerd. Want alle facetten van het keepen onder de knie hebben is gewoon lastig. Ballen pakken onder verschillende omstandigheden en in verschillende situaties vergt veel tijd en inzicht. Dus is het oefenen geblazen. De keepers in situaties brengen die ook in wedstrijden voorkomen.

De beker ging uiteindelijk met Megan Brugge mee naar huis. Zo bleef de tweede beker van de avond in de “stad”. Megan speelt haar wedstrijden bij GVAV Rapiditas, daarnaast is ze in de race om opgenomen te worden in het KNVB Onder 14 team Noord Oost Nederland. Dat doet ze overigens samen met haar trainingsmaatjes Luna Spin (Veendam 1894) en Sianna Kuiken (St. Annaparochie).

De ontwikkeling van Megan, geboren in 2008, is echt enorm. Wat een liefhebber is dit. Het is genieten tijdens de trainingen. Tijdens de keeperskampen is het niet anders. Aanstaande dinsdag en woensdag staat er weer een keeperskamp op het programma. En natuurlijk is Megan daar ook bij.

De volgende trainingen zijn op zondag 17 oktober as. Ivm de herfstvakantie geen trainingen op 22 en 24 oktober. Natuurlijk hebben we een tof keeperskamp op dinsdag 19 en woensdag 20 oktober a.s.

Megan Brugge, GVAV Rapiditas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.