Nikia van Middendorp naar KNVB Onder 15

Als keeper wil je altijd de nul houden. En je wilt altijd beter worden. Jezelf continue blijven ontwikkelen. Dat geldt ook voor de in 2007 geboren Nikia van Middendorp. Ze woont in Odoorn (Drenthe). Inmiddels heeft ze de overstap van haar dorpsclub HOC Odoorn naar het grote SVBO gemaakt waar ze met de jongens speelt in de Onder 15.

We zien haar al 3 jaar iedere week op het veld in Groningen. En dat beter worden gaat nooit zonder slag of stoot. Het is keihard werken. Het plezier staat altijd voorop. Dat moet ook wel, ze reist niet voor niets iedere week op vrijdag en / of zondag 50 kilometer naar Groningen. Plezier en een betere keeper worden gaan altijd hand in hand.

Nikia haar ontwikkeling gaat zo goed dat ze door de KNVB is uitgenodigd voor een tweetal trainingen op 21 en 28 september as in Zalk. Dat betekent dat ze bij de 7 beste keepers zit van Noord en Oost Nederland in haar leeftijdscategorie. En dat is knap. En stoer.

We wensen Nikia vooral heel erg veel plezier.

Nikia van Middendorp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.