Aaron Wanki : SC Cambuur

Als keeper doe je altijd je stinkende best. Dat geldt ook voor de in 2007 geboren Aaron Wanki. Toen hij in mei 2016 voor het eerst met ons kwam trainen was wel duidelijk waarvoor hij kwam. Toen speelde hij nog in de onder 9. Hij kwam simpelweg bij ons omdat hij beter wilde worden.

Inmiddels zijn we 5 jaar verder. Zijn ontwikkeling is sindsdien gestaag gegaan. Soms wat sneller en soms wat langzamer. Dat is inherent aan keeper zijn. Het beter worden gaat met horten en stoten. Je wilt zelf vaak sneller. Als je blijft volharden in wat je wilt dan komt dat ook. Maar niet vanzelf. Offers horen daar ook bij. Iedere week weer leergierig zijn en geen genoegen nemen met een redding. Het belangrijkste voor iedere keeper is niet de redding die je gemaakt hebt maar de volgende redding. Continue alert zijn op je omgeving voor de volgende bal.

Zijn ontwikkeling gaat zo goed dat Aaron een stage bij promovendus SC Cambuur heeft verdiend. De scouts van Cambuur hebben hem in het vizier gekregen. Dat is een mooie opsteker voor deze ambitieuze keeper.

We wensen Aaron vooral heel erg veel plezier in Leeuwarden.

Aaron Wanki
Aaron samen met zijn vriend Vincent Hut (SC Heerenveen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.