Keepers ontwikkelen in Groningen

Toen we in 2014 begonnen hadden we een missie. Keepers ontwikkelen. Die missie staat nog steeds. Jongens en meiden ontwikkelen tot betere keepers. Of ze nu 7 jaar zijn of 24, het ontwikkelingsproces gaat gewoon door. Inmiddels zijn we 7 jaar verder en zien we dat er vanaf het begin jaarlijks keepers naar profclubs gaan, bij KNVB selecties komen of in een hoger team belanden bij hun club. Dat is mooi. We zien lachende gezichten en zelfvertrouwen dat groeit.

Natuurlijk stimuleren we de keepers. De beker voor talentontwikkeling en talenstimulering is iedere week weer iets om voor te strijden. Bij de trainingen van zondag 18 april j.l. ging de bij GVAV Rapiditas keepende Max Been er met de beker vandoor. Max, geboren in 2009, zien we al twee jaar iedere week op het veld. Zijn ontwikkeling is iets om trots op te zijn. Deze knaap kan er inmiddels wat van. Steeds serieuzer en met de juiste focus stapt hij het veld op. Zodra de oefenvormen beginnen doet hij wat er van hem verwacht wordt. Ontwikkelen en beter worden is dan ook waarvoor hij iedere zondag naar sportpark Corpus den Hoorn in Groningen komt.

Max Been

Bij de tweede trainingsgroepen was het Leon Oldersma die de beker mee naar huis kon nemen. Leon speelt bij GRC. Zo heeft hij iedere week een thuiswedstrijd. Het mooie is dat we de in 2005 geboren Leon al zien Sids 2014. Toen was het nog een kleine vent van net 9 jaar. Inmiddels is hij net zo groot als ons. Zijn ontwikkeling is prachtig. Het gaat met vallen en opstaan. Wat groeipijn hier en daar. Maar uiteindelijk, als je doet wat je het liefst doet gaat de ontwikkeling gewoon door. En dat zien we bij Leon.

De volgende trainingen:

Keeperskamp maandag 3 tot en met woensdag 5 mei a.s.

Leon Oldersma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.