Wekelijkse keeperstraining in Groningen om een betere keeper te worden

Een betere keeper word je niet zomaar. Daar moet je wel iets voor doen. Iedere week zien we 140 keepers op het veld tussen de 7 en 24 jaar met een duidelijke missie. Beter worden. De trainingen zijn dan ook divers om de keepers van veel prikkels te kunnen voorzien. Het nivo wordt alsmaar hoger. De keepers tillen elkaar naar een hoger nivo. We trainen in groepen waarbij je continue wordt uitgedaagd.

Bij de eerste trainingsgroepen op vrijdag 23 april j.l. was het de bij ZNC uit Zuidbroek keepende Dylian Patje die de beker trots mee naar huis kon nemen als beloning voor zijn ontwikkeling. Deze jonge knaap, geboren in 2012, zien we alweer anderhalf jaar iedere vrijdag vol enthousiasme op het veld. Zijn doel is net als de andere keepers simpel. Gewoon beter worden. Het beste uit zichzelf halen. En zo ontstaat er iets als je week in week uit aandacht aan je ontwikkeling besteedt. Het hele jaar door werken we samen. Dat hij deze beker als beloning krijgt is alleen maar mooi voor hem.

Dylian Patje

Bij de tweede trainingsgroepen op vrijdag 23 april was het de bij Lycurgus spelende Sam Schouwenaars die de beker mee naar huis nam. Deze “lange” vent is nogal gegroeid. In alle opzichten. We zagen hem voor het eerst in juni 2015. De toen 9 jarige Sam is inmiddels bijna 15. Zo zijn we 6 jaar verder. Hebben we samen aan zijn ontwikkeling kunnen werken en is hij enorm gegroeid. Allereerst in zijn kwaliteit. Ten tweede in zijn lengte. Hij stijgt inmiddels boven de trainers uit.

Sam Schouwenaars

Op zondag 25 april j.l. was het plezier ook weer enorm. De in 2011 geboren Joshua Yazgonul ging er met de beker vandoor. Hij nam hem trots in ontvangst van de trainers. We zien hem al bijna twee jaar iedere zondag. Met verve strijdt hij voor iedere bal om hem te kunnen pakken. Dat gaat dan ook steeds beter. Deze bij Helpman keepende knaap heeft al een mooie lengte. Dat komt als keeper ook altijd goed van pas.

Joshua Yazgonul

Bij de tweede trainingsgroepen op zondag 25 april was het de bij Lewenborg keepende Thijs van Rooijen die de beker mee naar huis kon nemen. Zo werd het weekend weer afgesloten met 4 bekerwinnaars. Thijs, geboren in 2009, zien we ook al bijna twee jaar. En man wat is het mooi als je ziet dat keepers leergierig zijn. Steeds maar beter willen worden. Alle informatie tot zich willen nemen. We zijn trots op alle keepers. Want iedere keeper die we opleiden maakt stappen in zijn ontwikkeling.

Thijs van Rooijen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.