Keepers die beter willen worden vinden hun weg naar Corpus in Groningen

Sinds 2014. Dat is wel mooi. Sinds 2014 leiden we keepers op in Groningen op sportpark Corpus den Hoorn. Iedere week weer. Dat doen we op vrijdag en zondag met inmiddels 140 talenten. De jongste is 7 en inmiddels dienen ook senioren keepers zich aan. De oudste keeper is 24 jaar. Zo zien we ook de behoefte bij de senioren ontstaan van verder ontwikkelen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat er ieder jaar talenten doorstromen naar een profclub. Ontwikkelen is wat we het liefst doen.

Op vrijdag 16 april scheen de zon weer eens heerlijk over de grasmat. Maar het is balen. Ja dat is het. Dat er nog steeds geen ouders langs de lijn mogen staan om de ontwikkeling van hun zoon of dochter te kunnen volgen. Het plezier te zien op het veld. De samenwerking met de trainers en de andere keepers. Hopelijk verandert dat snel en zien we iedereen weer gezellig langs de lijn. Ook voor ons is dat fijner.

Bij de eerste keepersgroepen was het de bij DVC uit Appingedam keepende Dean Bos die de beker met beide handen oven zijn hoofd kon houden. Man wat was deze knaap trots toen hij zn naam hoorde. Dean, geboren in 2010, heeft enorm veel plezier in het keeper zijn. Steeds maar weer probeert hij de dingen die nodig zijn om ballen te kunnen pakken. Hij klaagt nooit maar let steevast altijd goed op. Zijn plezier is dan ook enorm. Als het niet direct lukt is dat geen probleem. Bij de tweede keer ook niet. En Dean? Die geeft niet op. Die gat gewoon door zoals het hoort. Hij laat zich niet afleiden. Want zijn doel is: beter worden. En daar zijn we samen hard mee bezig. Zijn passie, inzet en vooruitgang is een groot compliment waard!

Dean Bos

Bij de tweede keepersgroepen op vrijdag 16 april was het de bij VEV 67 keepende Troy van der Meulen die de beker mee naar Leek kon nemen. Dit is me er trouwens eentje hoor. Sinds 2015 zien we hem al, dat is al weer 6 jaar. Zijn plezier is er niet minder om. Zijn ontwikkeling des te groter. Zo zien we kleine mannetjes groeien in de lengte en in kwaliteit. Daarnaast is het altijd leuk met hem te trainen. Hij doet wat er gevraagd wordt en we dollen ook nog wat. Zo wordt je beter, en dat is duidelijk te zien.

De volgende trainingen zijn:

Zondag 18 april a.s.

Vrijdag 23 april

Zondag 25 april

Keepersdag maandag 26 april

Keeperskamp 1 tot en met 3 mei

Troy van der Meulen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.