Aaron Wanki op stage bij SC Heerenveen

Tja, keepers. Opleiden is een kunst geworden. Iedere training weer het beste uit de keepers willen halen. Geen training gaat voorbij of er worden prikkels gegeven zodat de keepers zich optimaal kunnen ontwikkelen. Beter worden als missie waarbij het plezier voorop staat. Zo doen we dat al sinds 2014.

Beter worden is ook de missie van de in 2007 geboren Aaron Wanki. We zagen hem voor het eerst in mei 2016. Dat is alweer 5 jaar geleden. Al die jaren hebben we samen kei – en keihard gewerkt. Aaron zoekt constant de grens op. Van lol maken en beter worden. Dat gaat overigens altijd hand in hand. De basis is plezier. De intrinsieke motivatie is bij hem altijd hoog.

Zo heeft hij vrienden zien vertrekken naar betaald voetbalclubs en dat is best lastig als je dat zelf ook graag wilt. Toch gunt hij het ze. Zo vertrok zijn vriend Casper Roelfsema naar FC Groningen en zijn andere vriend Vincent Hut naar SC Heerenveen. Van opgeven was geen enkele sprake.

En dus ontstaat er iets en komen er dingen op je pad. Zijn ontwikkeling is gewoon doorgegaan. Zelfs zo goed dat hij bij SC Heerenveen op stage mag. Wat een mooie beloning voor zijn harde werken.

We wensen Aaron vooral heel erg veel plezier!

Aaron Wanki

Een gedachte over “Aaron Wanki op stage bij SC Heerenveen

  1. Wat is de overtreffende trap van “trots”?? Ik denk vertrouwen. Maar dit zeggen zijn Pake en Omi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.