Ilse van Rheenen naar Beloftes Heerenveen

Keeper zijn is tof. Simpelweg omdat je de belangrijkste speler bent in het team. 1 taak! De ZERO houden. Ten koste van alles. Als je dan je team helpt door ballen uit je doel te ranselen ben je de held! Dat gevoel is onbeschrijflijk. Vraag het aan iedere keeper. Keepen is voor jongens en meiden!

Ilse van Rheenen (2005), zagen we voor het eerst toen ze nog piepjong was bij de KNVB selecties waar ze toen al in was opgenomen in de Onder 12. Inmiddels trainen we al jaren samen bij Keeping the Zero. Zo ontwikkelde ze zich goed. Zat ze zelfs bij de laatste 6 meiden voor het Nederlands Team Onder 15. wat een prestatie. Dat was overigens samen met Manon van der Laan en Lois Wieringa die ook bij ons trainen.

En het gaat maar door. De in Steenwijk woonachtige Ilse geniet van keeper zijn. Inmiddels speelt ze bij De Weide. Haar ontwikkeling gaat ondertussen gewoon door. En dan gaat er een wiel draaien die niet meer te stoppen is. Heerenveen heeft haar inmiddels vastgelegd. Ilse speelt volgend seizoen dan ook bij de beloftes van SC Heerenveen. Wat een prachtige stap voor haar en een mooie beloning voor haar inzet.

We wensen Ilse enorm veel plezier.

Ilse van Rheenen
Ilse van Rheenen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.