Samuel Tarmelit naar FC Groningen

Man wat prachtig. Keepers ontwikkelen. Beter worden als missie, zowel voor de keepers als voor ons. Zo doen we dat al sinds 2014. Iedere week op vrijdag en zondag staan we samen op het veld op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen.

De talentvolle keepers kiezen bewust voor onze opleiding. Simpelweg omdat we ze handvaten geven waardoor ze ook daadwerkelijk beter kunnen worden. Hoe goed je dan wordt is aan jezelf. Want uiteindelijk gaat het om intrinsieke motivatie. Net iets meer doen dan een ander. Dan bereik je ook doelen.

Zo is het ook met de in 2010 geboren Samuel Tarmelit. We zagen hem voor het eerst in januari 2018. Toen was hij nog maar 7 jaar. Inmiddels zijn we ruim 3 jaar verder en is de 10 jarige Samuel al een hele knaap. Altijd aanwezig en altijd met een goed humeur. Bij zijn aanmelding zei hij “ik vind het leuk om te keepen en ik wil heel erg graag beter worden”.

Met dit soort teksten zet je al een goede stap vooruit. We trainen niet zonder doel. Geen training gaat voorbij of we koppelen een persoonlijk doel aan de training. Samuel was ook veel aanwezig bij onze keepersdagen en keeperskampen. Gewoon, omdat hij beter wilde worden. Dat beter worden ging hard, en soms wat langzamer. Omdat je ook wel eens twijfelt aan jezelf. Als je blijft geloven in jezelf dan komt de rest vanzelf. Hard werken is dan wel vereiste.

Zo kwam Samuel op de radar van SC Cambuur, waar hij aansloot op de voetbalschool. De bij VEV67 uit Leek spelende Samuel kwam in 2020 ook in beeld bij FC Groningen. Uiteindelijk besloot hij op de uitnodiging in te gaan en zo sloot hij aan bij de voetbalschool van de Trots van het Noorden.

Zijn ontwikkeling gaat zo goed dat FC Groningen hem heeft vastgelegd voor het Onder 12 team voor komend seizoen. Een fantastische beloning voor zijn inzet en een mooie beloning van zijn potentie.

Bekijk hier alle gescoute keepers : https://keepersschoolgroningen.com/gescoute-keepers/

Samen met Kyano Meijer (GRC), die al eerder werd vastgelegd, spelen ze beide komende seizoen bij FC Groningen. Hoe tof is dat.

Bekijk hier het artikel van Kyano Meijer: https://keepersschoolgroningen.com/2020/11/28/kyano-meijer-naar-fc-groningen-onder-12/

We wensen Samuel en Kyano vooral heel erg veel plezier bij FC Groningen!

Samuel Tarmelit
Kyano en Samuel samen naar FC Groningen Onder 12

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.