Jesse Wubs (2004) uitgenodigd door FC Groningen

Als keeper doe je altijd je best. Omdat je de nul wilt houden. Zo vaak mogelijk. Van 2-1 winnen ben je zelfs een beetje ziek.

Iets extra’s doen is wat je ook daadwerkelijk verder kan helpen. Iets doen wat je ontwikkeling een boost kan geven. Dat geldt ook voor de in 2004 geboren Jesse Wubs.

In 2018 kwam hij voor het eerst bij ons trainen. Toen Jesse bij ons kwam was het eerste dat hij zei: ik wil beter worden! Die intrinsieke motivatie brengt je altijd verder. Toen, in 2018, speelde hij bij Lycurgus in de O15-4. We hebben keihard gewerkt en zijn ontwikkeling gaat maar door. Inmiddels heeft hij de overstap gemaakt naar GVAV en speelt daar in de O17-1.

Zijn talent blijft niet onopgemerkt. FC Groningen heeft hem inmiddels ook op de korrel. Hij is uitgenodigd door de Trots van het Noorden. Zo kan hij laten zien wat hij kan. En met name wat zijn potentie is. Zo kan hij mogelijk komend seizoen instromen in de jeugdopleiding van FC Groningen.

We wensen Jesse vooral heel erg veel plezier.

We gaan natuurlijk gewoon door met het opleiden van keepers. De volgende trainingen zijn op vrijdag 9 april en zondag 11 april as.

Jesse Wubs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.