Kyano Meijer naar FC Groningen Onder 12

Je zult maar keeper zijn. Iedereen kijkt naar je als er een doelpunt ingaat. Dat maakt het juist zo mooi. Dat maakt dat je voor keepen kiest omdat het de belangrijkste positie van het veld is. Niets is mooier dan een redding maken en je team te helpen. Niets is mooier dan de wedstrijd voor je team te winnen. Daarom zijn keepers ook leiders en dragen ze nummer 1. Simpel.

Kyano Meijer is er ook zo een. Koos bewust voor het keepen. En dit is er eentje hoor. Hij kan flik flaks als de beste. En keepen zit hem in het bloed. Net als zijn vader een goede keeper was is hij dat ook. De in 2010 geboren Kyano speelt bij GRC Groningen. Zijn ontwikkeling gaat zo goed dat hij is vastgelegd door FC Groningen. Daar komt hij volgend seizoen uit in de onder 12.

We wensen Kyano vooral heel erg veel plezier. Voorlopig trainen we gewoon met elkaar door, dat is alleen maar goed voor zijn ontwikkeling.

Kyano Meijer

Een gedachte over “Kyano Meijer naar FC Groningen Onder 12

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.