Ook de zondagtrainingen na de sneeuw weer hervat

De keepers die op vrijdag trainen waren alweer gestart op vrijdag 5 februari. Nadat code rood op 7 februari ons trainingsplezier verstoorde, hebben we toch genoten van de sneeuw en het ijs. Het was exact een week. De trainingen van de “zondag” keepers kon daardoor vandaag pas worden hervat. Het plezier spatte er weer als vanouds vanaf.

Bij de eerste trainingsgroepen was het de bij WVV keepende Amre Modaghmesh die de wisselbeker voor talentontwikkeling mee naar Winschoten kon nemen. Wat een plezier had hij. De zon doet iedereen goed, dat geldt ook voor Amre. De in 2010 geboren Amre is klein, maar werkt als een grote kerel. Zijn ontwikkeling mag er ook zijn, gekoppeld aan zijn enthousiasme zijn we daar trots op. Altijd trainend met een grote lach zien we hem iedere zondag.

Amre Modaghmesh

Bij de 2e trainingsgroepen was het de bij Be Quick 1887 keepende Manuel Bouman die de beker mee naar huis nam. De in 2005 geboren Manuel is een keeper die wekelijks laat zien waarom hij bij ons komt. Gewoon beter worden. Week in week uit het vizier op scherp. Zo maakte hij de overstap naar GVAV voor een hoger nivo, en inmiddels afgelopen zomer naar Be Quick 1887 voor weer een hoger nivo. Dat zijn plafond nog lang niet is bereikt is wel duidelijk.

De volgende trainingen zijn op 5 en 7 maart as. Vrijdag 26 februari is onze keepersdag.

Manuel Bouman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.