Na sneeuwpret staan de keepers weer gretig op het veld

De sneeuw gooide roet in het eten van onze trainingen vanaf 7 februari. Ook van de sneeuw en het ijs hebben we met zijn allen genoten. Dit weekend kunnen we samen weer op het veld staan. En hoe!

Gretig was de aftrap bij de eerste groepen. Daar ging de bij Oosterparkers keepende Raffael Verwer er met de beker vandoor. Man wat is het toch mooi. Deze in 2009 geboren knaap is er sinds de zomer van 2020. Nog wat onrustig oogde het, dat is aan ons wel besteed. We sleutelen en sleutelen. Inmiddels doet hij het zo goed dat hij met oudere keepers kan meetrainen. Gewoon voor de prikkels en zijn ontwikkeling.

Raffael Verwer

Bij de tweede trainingsgroepen zagen we dezelfde gretigheid. Mooi om samen het proces van ontwikkeling door te kunnen maken. Het was Ben Schaaphok (Grijpskerk) die de beker mee naar huis kon nemen. Dit is er ook eentje. We zien hem tenslotte al sinds januari 2015. Deze in 2005 geboren jongeman hebben we dus flink zien opgroeien. Zo zien we hem al 6 jaar iedere week. Ontwikkeling komt vanuit jezelf. Dat laat Ben dan ook als geen ander zien.

De volgende trainingen zijn op zondag 21 februari.

Ben Schaaphok

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.