Trainingen met keepers weer hervat

De winterbreak is ten einde. Afgelopen vrijdag 5 februari stonden de keepers weer met een grote lach op het veld. Lekker weer buiten sporten! Zo togen de keepers weer naar Sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. De keepers die op zondag trainen vielen helaas buiten de boot. De zondagtrainingen werden afgelast ivm code rood.

Tijdens de eerste trainingsgroepen was het de bij Heerenveensche Boys keepende Yelka Stallmann die er met de beker voor talentontwikkeling en talentstimulering vandoor ging. In 2020 kwam ze bij een keepersdag en was ze meteen verkocht. Ze wilde zich als keeper verder specialiseren. Zo gezegd zo gedaan. Zo zien we haar sinds juni 2020 iedere week. Yelka, geboren in 2009, laat zien dat ze enorm goede mindset heeft. Ze is dan ook een echte winnaar. Opgeven is geen optie, steeds maar beter willen worden is wat ze wil, en daar zet ze alles voor opzij. Focus en passie. Dat is wat ze op het veld legt!

Yelka Stallmann

Bij de tweede trainingsgroepen van vrijdag 5 februari j.l. was het wederom een dame die die de mannen aftroefde. Zo werd het een girls weekend. De bij Bedum keepende Fiene Nieuwendijk nam de beker mee naar huis. Fiene, geboren in 2006, zien we al sinds oktober 2017. Als de dag van gister herinneren we nog hoe ze toen binnenkwam. Nog erg rustig, maar stralend van plezier op het veld. De passie voor het keepen spatte er af. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en heeft ze een enorme groei doorgemaakt. Zo traint ze bij SC Heerenveen Onder 15 en de KNVB selectie.

Fiene Nieuwendijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.