Keepers trainen ook op vrijdag de 13e

Je weet maar nooit wat er gebeurd op vrijdag de 13e. Natuurlijk werd er op deze dag ook gewoon getraind. Een ongeluk zit in een klein hoekje maar de gedrevenheid van de keepers laat niets te wensen over. Gretig als ze zijn stonden ze weer met veel plezier op het veld.

Bij de eerste keepersgroepen op vrijdag 13 november was het de bij Lycurgus keepende Casper Borghardt die de beker mee naar huis kon nemen. Deze knaap, geboren in 2010, kan er wat van hoor. Sinds mei 2019 zien we hem al iedere week met passie op het veld. Zijn drive en lerend vermogen zijn enorm. Het is dan ook genieten geblazen als je hem in de groep hebt. Stuwt ook de andere keepers naar een hoger nivo en stelt zelfs vragen. Daar leert hij ook weer van.

Casper Borghardt
Casper Borghardt, Lycurgus

Bij de tweede keepersgroepen was het de in 2003 geboren Melissa Edes die de beker mee naar huis kon nemen. Dit is er ook weer eentje hoor. In 2017 was ze er voor het eerst. Daarna is ze er lang uit geweest met een hele vervelende blessure. Inmiddels is ze sinds 2020 weer helemaal terug. En hoe. Hard werkend wil ze nieuwe stappen maken om beter te worden. Inmiddels speelt ze bij Be Quick Dokkum. Deze 17 jarige meid heeft de intrinsieke motivatie om beter te worden, dan komt de rest vanzelf.

De volgende trainingen zijn op zondag 15 november en vrijdag 20 november a.s.

Melissa Edes
Melissa Edes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.