Keeperstraining vol passie in Groningen

Iedere training is het weer een feestje. Al ruim 6 jaar zijn we iedere vrijdag en zondag te vinden op Corpus den Hoorn met keepers die intrinsiek gemotiveerd zijn. Niet maar gewoon even trainen, maar simpelweg het proces van beter worden door willen gaan op een gerichte en persoonlijke wijze.

Tijdens de vrijdag trainingen van 30 oktober kwam de regen in volle vaart naar beneden. Dat deerde de keepers trouwens niets. Met enorme passie werd er getraind om weer een volgende stap in hun ontwikkeling te kunnen maken. Bij de eerste trainingsgroepen was het de bij VEV 67 keepende Samuel Tarmelit die er met de beker vandoor ging. Al bijna 3 jaar zien we deze leergierige knaap. Leergierig als hij is doet hij er iedere training alles aan om beter te worden. Niet zomaar even trainen maar met een duidelijk en helder doel. De ontwikkeling die hij vanaf de 1e training heeft doorgemaakt is dan ook om trots op te zijn.

Samuel Tarmelit

Bij de tweede trainingsgroepen op 30 oktober ging de beker mee naar Eelde. De bij Actief keepende Daan Littel pakte de beker met verve. De in 2002 geboren Daan zien we al sinds mei 2017. Daan heeft een geweldige trap ontwikkeld, zijn keeperskwaliteiten staan ook buiten kijf. Het plezier spat er dan ook vanaf als hij met de andere keepers traint. Inmiddels zijn daar mooie vriendschappen ontstaan en duwen ze elkaar naar een hoger nivo.

Daan Littel

Bij de eerste trainingsgroepen van zondag 1 november was het de bij Harkema keepende Demian Hamstra er met de beker vandoor. Al bijna twee jaar zien we de in 2010 geboren Demian iedere week met een grote lach op het veld. Want met zijn handschoenen aan is hij in zijn nopjes. Dat is wat hij nl. graag doet. Trainen met de andere keepers en zo elkaar naar een hoger nivo stuwen. Demian doet gewoon wat hij hoort te doen. Met de juiste focus, passie en plezier makt hij logischerwijs de stappen die hij graag wil maken.

Demian Hamstra

Al ruim 3,5 jaar zien we de in 2005 geboren Dylano Dusseljee iedere zondag op het veld op Corpus. Inmiddels is hij enorm gegroeid, zowel fysiek als in kwaliteit. In 2017 speelde hij nog bij SC Scheemda. Zijn ontwikkeling is in een mooie lijn omhoog gegaan. Nadat hij besloot hogerop te gaan en naar WVV verkaste, maakte hij afgelopen zomer wederom een stap hoger. Zo speelt hij nu bij Be Quick 1887. Zijn passie voor het keepersvak is wat we graag zien. Dylano is altijd hongerig en op zoek naar dingen om te verbeteren.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 6 en zondag 8 november a.s.

Dylano Dusseljee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.