Trainingen met keeperstalenten

Wat een feestje hoort te zijn is dan ook iedere week een feestje. Zo vinden iedere week de keeperstalenten hun weg naar de groene grasmat op Corpus den Hoorn om zich te ontwikkelen. Al sinds 2014 leiden we keepers op. Inmiddels doen we dat iedere week met 140 talenten waarvan er ook weer ieder jaar een aantal doorstromen naar een betaald voetbalclub. Beter worden is het motto. Iedere vrijdag en zondag weer.

Nadat we afgelopen maandag al een tweetal keepers in het zonnetje hebben gezet omdat ze voor hun ontwikkeling zijn beloont, hadden we afgelopen zondag natuurlijk ook weer een superleuke training en thema.

Bij de eerste keepersgroepen op zondag 25 oktober was het de bij Haulerwijk keepende Mart Wijma die de beker voor talentontwikkeling mee naar huis kon nemen. Trots als een pauw nam hij de beker van de coaches in ontvangst. Mart, geboren in 2010, zien we al drie jaar iedere zondag op het veld. Inmiddels samen met zijn vriend Wessel Renkema. Trouw zijn ze er iedere week, weer of geen weer. Plezier maken en leren. Dat is wat ze doen. Mart is voor de duvel niet bang. Zijn talent spreekt dan ook boekdelen. Steeds maar weer vindt hij de motivatie om beter te willen worden.

Mart Wijma, Haulerwijk

Bij de tweede trainingsgroepen op zondag 25 oktober was het de bij WVV keepende Lars Jansen die de beker mee naar huis kon nemen. Dit is er ook eentje hoor. De in 2007 geboren Lars zien we ook al sinds 2017. Inmiddels is deze knaap enorm gegroeid, niet alleen fysiek maar ook in zijn keepershandeligen. Steeds weet hij ons te verbazen door een treetje hoger te gaan staan. En het lukt hem om daar te blijven en zich weer verder te ontwikkelen. Het is wachten op zijn volgende stap.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 30 oktober en zondag 1 november a.s. op Corpus den Hoorn.

Lars Jansen, WVV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.