Trainingen met keepers werpen hun vruchten af

Iedere week zijn we op vrijdag en zondag te vinden op Corpus den Hoorn in Groningen. Keepers opleiden is onze passie. Beter en beter worden. Steeds weer zoeken naar details die we kunnen verbeteren.

Op zondag 20 september jl spatte de ambitie er bij de keepers er ook weer vanaf. Gedreven als ze stuk voor stuk zijn. Niet voor niets volgen ze de keepersopleiding naast de gewone trainingen bij hun club. Bij de eerste keepersgroepen was het de bij Glimmen keepende Emil Pfeiffer die de beker mee naar huis kon nemen. Emil laat iedere training zien dat hij graag beter wil worden. Werkt hard en luistert goed naar wat er gezegd wordt. Hij paat het ook nog eens direct toe. Stap voor stap worden we zo beter en beter.

Emil Pfeiffer

Bij de tweede keepersgroepen was het de bij Harkemase Boys keepende Lois Wieringa die de beker mee naar huis kon nemen. Lois is het type hard werken. Zo doet ze er steevast alles aan weer een stap in haar ontwikkeling te zetten. Het is boksen, hard werken, zweten, teleurgesteld zijn omdat het niet direct lukt en noem er zo nog maar een paar. But, you never give up. Want Lois heeft een droom, de in 2005 geboren Lois traint ook bij SC Heerenveen zodat ze daar mogelijk kan instromen volgend seizoen.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 25 en zondag 27 september as.

Lois Wieringa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.