Keepers opleiden met passie en plezier aan beide kanten.

De keepers trainen er gewoon weer op los. Of de Corona nu opwaait of niet. Ze staan gezamenlijk op het veld. Vanzelfsprekend trainen we veilig en houden we de maatregelen in acht.

Op vrijdag 18 september was het weer een plezier van jewelste op het veld. Bij de eerste keepersgroepen was het de bij Bedum keepende Ruben Stellingwerf die de beker mee naar huis kon nemen. De in 2011 geboren Ruben zien we al anderhalf jaar iedere vrijdag met veel passie en plezier op het veld. We dollen samen wat, maar zijn serieus als het moet. Zo maakt hij iedere week weer een klein stapje vooruit. Keepers ontwikkelen is wat we doen en vooral wat we leuk vinden om te doen.

Ruben Stellingwerf

Bij de tweede keepersgroepen was het de bij Actief keepende Daan Littel die de beker voor zijn ontwikkeling mee naar huis kon nemen. De ambitie spat dan ook van Daan af. Sinds mei 2017 zien we de in 2002 geboren Daan iedere vrijdag. Man wat is dat toch gaaf om keepers zo te kunnen stimuleren in hun ontwikkeling. Zo zijn we jaren bezig met de keepers en maken ze stuk voor stuk mooie stappen. Ook na een vervelende blessure komen ze gewoon weer terug. Omdat plezier en passie hand in hand gaan. Daan kan er wat van, zijn trap is werkelijk formidabel. Daarnaast beweegt hij enorm explosief en pakt hij alle informatie leergierig op.

De volgende trainingen zijn vrijdag 25 en zondag 27 september as.

Daan Littel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.