De trainingen met de keepers zijn altijd fanatiek

Iedere week is het weer gezellig op en rondom het veld. Zowel op de vrijdag als op de zondag. Met passie en plezier wordt er dan ook fanatiek getraind.

Op zondag 13 september ging de bij GVAV keepende Max Been er met de beker mee vandoor naar huis. Bij de eerste keepersgroepen viel hij dan ook in de prijzen. Max, geboren in 2009, zien we al ruim een jaar iedere zondagmorgen op het veld verschijnen. Gedreven als hij is wil hij dan ook het beste uit zichzelf naar boven halen. Dat het steeds beter gaat kunnen we wel zien, het is mooi dat hij zelf ook steeds meer vertrouwen krijgt. Daar ligt voor alle keepers een ontwikkelpunt, dat is ook logisch. Want als er een doelpunt is gevallen kijkt iedereen naar jou als keeper.

Max Been

Bij de tweede keepersgroepen was het de bij Lewenborg spelende Igor Kremer die de beker mee naar huis kon nemen. Igor, geboren in 2006, zien we sinds juni 2019 iedere zondag op het veld samen met de andere talenten. Alhoewel Igor nog flink moet groeien, is er over zijn, passie, inzet en ontwikkeling niets te klagen. Zijn keepershandelingen worden dan ook beter en beter. Dat is een compliment voor Igor.

De volgende trainingen zijn op vrijdag 18 september en zondag 20 september as.

Igor Kremer

Iets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.