Ontwikkeltrainingen met de keepers zijn weer gestart

De zomervakantie is dan nu echt voorbij. Vrijdag 14 augustus was de laatste vakantiedag. Volgende week beginnen de scholen weer. De wekelijkse trainingen met de keepers zijn ook weer begonnen op Topsportcomplex Corpus den Hoorn in Groningen. De plek waar we keepers opleiden vanaf 7 jaar op de vrijdag en de zondag. Inmiddels gaan we ons 7e seizoen in. Trots zijn we dan ook op alle keepers, ouders en trainers. We kunnen het alleen samen.

Tijdens de eerste trainingen van 14 augustus was het de bij GVAV keepende Nick Koning die de beker trots in ontvangst kon nemen. De in 2010 geboren Nick zien we sinds september 2019 op onze trainingen. De vonken spatten er bij de eerste training gelijk weer af. De focus, concentratie en de wil om te leren waren weer overduidelijk zichtbaar.

Nick Koning

Bij de tweede trainingsgroepen was het de bij GRC Groningen keepende Tom Hijszeler die de beker op de fiets mee naar huis kon nemen. Tom woont immers vlakbij Corpus aangezien hij bij GRC speelt. De in 2007 geboren Tom zien we al wat langer. Sinds juni 2018 verschijnt hij iedere vrijdag op het complex om weer het maximale uit zichzelf te kunnen halen. Daarnaast was Tom ook de hele week bij het Keeperskamp Groningen. Dan toch nog even trainen in de avond toont zijn karakter en doorzettingsvermogen.

De volgende trainingen zijn op zondag 16 augustus en vrijdag 21 augustus.

Tom Hijszeler

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.