De zondag trainingen met de keepers zijn ook weer gestart op Corpus den Hoorn in Groningen

Nadat afgelopen vrijdag de keepers de vakantie al lieten voor wat het was, waren nu de keepers die op zondag trainen weer naar Corpus den Hoorn gekomen in Groningen om hun ontwikkel trainingen te kunnen volgen om ze betere keepers te kunnen worden. Alhoewel er nog veel keepers op vakantie waren mocht dat de pret niet drukken.

Zo was het bij de jongste keepers de in 2011 geboren Wessel Renkema die de bokaal voor Talentontwikkeling en Talentstimulering mee naar huis kon nemen. Zo verdween de beker in de auto die koers zette naar Haulerwijk. Reeds sinds augustus 2018 zien we de goedlachse Wessel iedere zondag. Steevast met zijn vriend Mart Wijma die natuurlijk ook keeper is. Beide mannen slaan geen training over en zijn gedreven tot op het bot. De bij Haulerwijk keepende Wessel houdt van grappen en grollen maar kan ook zo zijn focus verleggen als het nodig is. Dat verwachten we natuurlijk ook. Plezier en ontwikkeling gaan hand in hand. Zo stond hij al eens om 9 uur op het veld met een McFlurry voor de trainers. Gewoon omdat we dat hadden afgesproken als tegenprestatie voor het strikken van zijn veters. Tegenwoordig vragen we een chocoladereep voor het veters strikken, dat ijs is toch wat teveel van het goede op de vroege morgen.

Wessel Renkema

Bij de tweede keepersgroepen was het de bij Annen keepende Jort Beuker die de wisselbeker mee naar huis kon nemen. De in 2007 geboren Jort zien we sinds mei van dit jaar. Zo zijn we al een paar maanden met zijn ontwikkeling bezig. En dat gaat mooi. Bovendien zit er een goede kop op Jort, dat maakt het bijzonder leuk, Jort wil erg graag beter worden. Steeds beter vind hij dan ook zijn weg naar de juiste positie om de ballen uit zijn doel te kunnen ranselen.

De volgende trainingen zijn op 21 en 23 augustus as.

Jort Beuker

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.