Iedere week keepers opleiden op Corpus den Hoorn in Groningen

De keepersopleiding in Groningen op Topsport complex Corpus den Hoorn start weer na een korte zomerbreak. De wekelijkse trainingen beginnen weer vanaf vrijdag 14 augustus. Dat betekend dat we iedere vrijdag en zondag weer met 140 keepers op het veld staan. Door de samenwerking met AJAX AMSTERDAM leiden we keepers op volgens de Ajax folosofie en hebben we korte lijnen met Ajax. Het opleiden van de keepers is de rode draad in onze trainingen. Reeds sinds 2014 leiden we de keepers wat al die jaren zijn vruchten heeft afgeworpen.

Plezier, passie en prestatie. Zo worden keepers beter en beter omdat ze zich ontwikkelen. Veel keepers zijn gescout door betaald voetbalclubs, door de KNVB of zijn hogerop gegaan bij andere amateurclubs. Bovendien hebben we iedere week plezier en ontstaan er echte vriendschappen. Trainen als een Profkeeper, AJAX heeft de beste keepersopleiding van Nederland waar veel keepers het profvoetbal bereiken. We gaan je opleiden zodat je beter en beter wordt waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. We werken met een persoonlijke jaarplanning waarbij alle facetten van het keepersvak aan de orde komen.

We staan te popelen om als keepers coaches weer met de keepers op het veld te staan.

Agenda:

  • Keeperskamp Groningen 10 tot en met 14 augustus
  • Start keepersopleiding 14 en 16 augustus
  • Keepersdag 12 oktober
  • Keeperstalentendag zondag 18 oktober

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.